photo osa13_zpsbyt8knig.jpg

Taas kesti jonkin aikaa tässä osassa... No mutta kuitenkin. Tää osa on vähän aloitusta sille mitä on vielä luvassa, joten olkaahan kärsivällisiä. Oon pelissä vaan niin paljon edellä etten malttaisi kyllä ite odottaa :D Mutta kyllä se tästä kun jaksaisin vain ahkerasti päivitellä. Tässä on välissä vain muutama tälläinen alkujuttu tälle tulevalle tarinalle.

 

****

 

photo 612_zpspnup3cnn.jpg

Snowie oli Idalle erityinen lapsi, koska tyttö muistutti häntä Skyn kanssa vietetystä yhteisestä ajasta. Vaikka Snowie muistutti paljon tavallista ihmistä, oli tytössä myös Skyn piirteitä.

photo 613_zpshz8zvab8.jpg

Puntti oli saanut töitä Sinilähteen lehden toimituksesta. Ensimmäinen työpäivä oli jännittävä, mutta Puntti oli samalla myös todella innoissaan.

photo 614_zpsathuvecm.jpg

”Juu kyllä! Ida synnytti viimeviikolla.... Oi kyllä tyttö on tosi suloinen. Nooo kyllä hän muistuttaa hieman Winteriä, mutta on kuitenkin tavallisemman näköinen. Joo tietenkin”, Linnea puheli puhelimeen huomaatatta, että Winter kuuli miltei koko keskustelun.

photo 615_zpskvx0mquf.jpg

”Isä... Kuulin kun mummi sanoi että Snowie on paljon tavallisempi kuin minä. En oikein ymmärrä... Olenko minä jotenkin erikoinen?” Winter kysyi Puntilta.
”Voi lapsi rakas, ei mummi sitä tarkoittanut. Hän vain taisi sanoa niin vahingossa. Olette molemmat tytöt tosi erityisiä lapsia, molemmat yhtä tärkeitä ja erityisiä”, Puntti selitti Winterille.

photo 616_zps1f7mbenp.jpg

Jihuuu taas uranhuipulla! Ida siis pääsi uranhuipulle, yksi platinahauta tulevaisuudessa lisää ;)

photo 617_zps1zw5l3wh.jpg

Winter oli piristynyt isänsä sanoista ja huomannut olevansa todellakin erityinen. Biologian kokeesta hän sai täyden kympin kun muut eivät olleet saanut kummoisempia numeroita.

photo 618_zps0qt7erep.jpg

”Äiti äiti tule katsomaan!!”
Ida oli kuitenkin Snowien syntymän jälkeen ollut todella väsynyt ja nukkui päivisin aika paljon. Töihin paluu mahtoi myös vaikuttaa siihen aika paljon.

photo 619_zpsffmkp1t3.jpg photo 620_zpsza2y5p7v.jpg

Vihdoin koitti Snowien syntymäpäivä ja koko perhe juhlikin sitä riemuissaan. Snowiesta kasvoi tosi nätti tyttö siskonsa tavoin, ja niinkuin lääkäri olikin epäillyt tytön kasvoja kehystivät platinanvalkeat hiukset.

photo 621_zpshwehtdc8.jpg

Idan väsymys oli jatkunut todella pitkään ja syy siihen selvisi yhtenä iltana kun hän huomasi odottavansa lasta. Lapsi olisi hänen ja Puntin ensimmäinen yhteinen lapsi.

photo 622_zpscfueilxh.jpg

Siskonsa tavoin Snowie ei saanut öisin unta. Tyttö ei ollut kuitenkaan yhtä rauhallinen kuin Winter taaperoikäisenä. Jos Snowie ei nukkunut, kukaan muukaan ei saanut nukkua.

photo 623_zpstjjimlxa.jpg photo 624_zpsyygrenu0.jpg

”Oliskohan se äitin ja isin uusi vauva enemmän mun näköinen, mua vähän haittaa koulussa kun kaikki katsoo mua kummallisesti”, Winter pohti aamupalapöydässä.
”Kaikki ihmiset ovat ainutlaatuisia, joten uskon että tuleva vauva on ihan omannäköisensä. Ei sun tarvi välittää niistä muista, löydät kyllä sellaisia kavereita jotka pitää susta juuri tuollaisena”, Linnea ohjeista tyttöä.

photo 625_zpsze9mgeuy.jpg photo 626_zpsziitpxke.jpg

Raskauden keskivaiheilla Ida alkoi voida pahoin ja tuntea pahaa kipua vatsassaan. Lääkärissä käynnin jälkeen Ida alkoi voida jo paremmin, mutta hänet määrättiin sänkypotilaaksi melkein koko loppuraskaudeksi.

photo 627_zpsxvhheyzm.jpg

”Hei mummin rakas, mummi ja vaari hoitaa sua nyt päivisin kun äitin täytyy saada levätä, että uudella vauvalla on kaikki hyvin”, Linnea puheli Snowielle. Snowie katsoi Linnea kuin olisi ymmärtänyt joka sanan mummin puheesta.

photo 628_zps6oksjvcy.jpg

”Mites meidän mamma täällä jakselee?”
”Ai sä tulitkin jo töistä, no pikkusen tylsää ollut kun täytyy koko päivän makoilla täällä neljän seinän sisällä.”

photo 629_zpspnjydfm0.jpg

”No onneksi tulin sua piristämään. Mites isin pikkuinen jakselee?” Puntti sanoi iloisesti ja puheli tulevalle vauvalle.

photo 630_zpscpljmaov.jpg

”Ihanaa kun sä jaksat olla aina noin positiivinen. Heti paljon pirteämpi olo”, Ida sanoi ja otti Puntin syleilyynsä.

photo 631_zpsu9cztv9k.jpg photo 632_zpscpgbdfip.jpg

Linnean mielestä oli ihanaa hoitaa omaa lastenlasta. Olihan Winterinkin hoitaminen mukavaa, mutta Winter ei vain oikeasti ollut heille mitään sukua. Snowie oli nopea oppimaan uusia taitoja. Kesä kuitenkin piti Winterin kiireisenä, eikä tyttö huomannu ettei kukaan kiinnittänyt häneen enää niin kovasti huomiota.

photo 633_zpsa8p4cv6i.jpg

”Minulla on ollut niin ikävä sinua. Nyt äiti voi paremmin ja voi olla sinun kanssa joka päivä taas”, Ida leperteli Snowielle. Snowie oli todella innoissaan äitinsä seurasta.

photo 634_zpsjvi4gqgg.jpg

Öisin kun kaikki muut nukkuivat Winter hiipi salaa ulos. Tyttö rakastaa öistä tähtitaivasta.

photo 635_zpsxfjtxzy1.jpg

”Onneksi Ida voi nyt paremmin, voidaan ottaa rennosti nyt loppuraskaus. Snowiekin on iloinen, että voi viettää taas aikaa äitinsä kanssa”, Kari sanoi. Kari ja Linnea pääsivät taas viettämään leppoisia eläkepäiviä shakkilaudan ääressä.

photo 636_zpsi1bvsc5o.jpg

Tää on taas vähä tällänen turha kuva, mutta kattokaa nyt kun Snowie on niin söpö ^^.

photo 637_zpswzpnzelv.jpg

Tämä kans ehkä vähän turha mutta sain oikeesti kerranki otettua kuvan oikeaan aikaan :)

photo 638_zpshmg0lhl9.jpg

Mitä lähemmäs mentiin vauvan syntymää, sitä enemmän Winter ja Snowie viettivät aikaa yhdessä.
”Voi kumpa sä pian kasvaisit isommaksi niin että voitais leikkiä yhdessä.”

photo 639_zpsqu1zjn3t.jpg

Kaikessa muussa kiireessä mikäs muukaan kun laskut jäivät aina viimetippaan. Onneksi ne ehdittiin kuitenkin maksaa ennen ulosottomiehen tuloa.

photo 640_zpscjwp6ztf.jpg

Sitten tulikin vähän huonompia uutisia. Puntti oli ollut niin innoissaan omasta lapsesta ettei ollut ilmeisesti hoitanut töitään kunnolla, niimpä hänet potkaistiinkin lehden toimituksesta pihalle.

photo 641_zps8qmhxrxq.jpg

Raskaus alkoi olla ihan viimeisimmillään. Sänkyyn oli liian vaikea mennä niin ison vatsan kanssa joten Ida tykkäsi ottaa päiväunia ruokailutilan sohvalla.

photo 642_zpslrttfgoc.jpg

Snowiella oli paljon erityisiä kykyjä kuten Winterilläkin. Pikkutyttö oli todella lahjakas musiikissa.

photo 643_zpsphg9tfyq.jpg

”Nyt tyttöseni sinun on pakko oppia käymään potalla yksin, vauva syntyy pian ja isosiskon pitää osata opettaa pienempiä”, Kari opetti Snowieta potalle.

photo 644_zpsosmnd4xo.jpg

Synnytys alkoikin ihan ajallaan. Koska Ida oli synnyttänyt jo kerran ennemmin kipu ei tullut yllätyksenä vaikka se tuntuikin kauhealta.

photo 645_zpspgto9kb7.jpg

Ida ja Puntti saivat poikavauvan, joka sai nimekseen Lucas. Lucas peri ihonvärinsä Puntilta, mutta hiustenväri tuli Idalta.

photo 646_zpsytad3mhs.jpg

Winterin mielestä hovimestarin olisi kuulunut myös haravoida syksyllä tippuneet lehdet, mutta toisaalta siinähän olisi tekemistä koko yöksi koska hän ei kuitenkaan olisi menossa nukkumaan.

photo 647_zps18pexdrw.jpg

”Hei kultaseni, ajattelin että nyt kun meillä on oma perhe ja kaikkea...” Puntti polvistui Idan eteen. Ida tiesi mitä tulisi tapahtumaan, mutta näytti kuitenkin hämmästyneeltä ja iloiselta yhtäaikaa.

photo 648_zpszssz0u4l.jpg

”Joten ajattelin että nyt olisi hyvä aika, rakastan sinua eniten tässä maailmassa enkä voisi kuvitella elämää ilman sinua. Tulisitko vaimokseni?”
”Voi Puntti! Teet minusta niin onnellisen, tietenkin tulen!”

photo 649_zpsy1koyq4c.jpg photo 650_zps5xaxjfsp.jpg

Eipä aikaakaan kun koitti Snowien aika kasvaa lapseksi, eniten tätä tapahtumaa oli odottanut Winter tietysti. Snowiesta kasvoi ehkä tähän mennessä kaunein lapsi, muistuttaa kyllä aika paljon Skyta.

photo 651_zps5clxbsne.jpg

Ida ja Puntti alkoivat haaveilla myös toisesta yhteisestä lapsesta. Tällä hetkellä elämä ei olisi paremmin voinut mennä.

photo 652_zpsfoyrltl7.jpg

Aina vain Chery jaksaa kummitella Lassiloilla. Pääsisit jo yli hei! Tää on jo neljäs sukupolvi kuitenkin! :D

photo 653_zps28y6tban.jpg photo 654_zpswyk2cwew.jpg

Tytöt viihtyivät todella hyvin yhdessä. Kyllähän heissä jotain samaa näköä kuitenkin on vaikka onkin eri äiti!

photo 655_zpszcctvggi.jpg

Tytöt olivat innoissaan myös uudesta pikkuveljestä. Winter toisinaan kuitenkin ihmetteli miksi Lucas oli niin erinäköinen kuin tytöt itse.

photo 656_zpscz9p14ui.jpg

Seuraavana viikonloppuna vietettiinkin Winterin ja Lucaksen yhteisiä syntymäpäiviä.

photo 657_zpsymzgyiax.jpg photo 658_zpsdncucdvn.jpg

Winter säilyi aika samannäköisenä kuin lapsenakin. Lucaksesta kasvoi oikein reipas ja komea poika.

photo 659_zpscunvibzh.jpg

Winter ihmetteli toisinaan miksei saanut Lucaksen kanssa samanlaista yhteyttä kuin Snowien kanssa. Snowien kanssa hänellä oli hyvin syvä sisarusten välinen yhteys. Lucaksen kanssa Winterillä oli myös yhteys, mutta se tuntui erilaiselta ja ehkä vielä syvemmältä.

photo 660_zpscvc1wwnl.jpg

Yhteys ei kuitenkaan tuntunut olevan sisarusten välinen vaan jokin aivan toinen. Winter ei ymmärtänyt sitä sillä olivathan he kuitenkin sisko ja veli.

photo 661_zps1vsruhou.jpg

Snowien lahjakkuus pääsi edelleen loistamaan. Vaikka koulu ei ollut edes käynnistynyt vielä kunnolla Snowie oppi lukemaan kuin itsestään. Tyttö viettikin pimeät illat kiinnostavien kirjojen parissa.

photo 662_zpsfuyls3ua.jpg

”Snow mä kerron tän sulle ihan luottamuksella sitten, musta vaan tuntuu siltä kuin Lucas ei olisi meidän veli. En tajuu. En tunne sellasta yhteyttä kun sun kanssa.”
”Hei mitä sä oikein höpiset. Tottakai se on, mä ainakin tunnen sen kanssa samanlaisen yhteyden kun sunkin kanssa.”
”Niin mutta jos vika onkin vaan minussa. Mitä jos isä ja äiti ei oo kertonut ihan kaikkea. Eihän Lucas edes oo meidän kans samannäköinen.”

photo 663_zpsllbcmgxw.jpg

”Hei hei hei.... Nyt Winter lopetat tommoset. Mä tiedän kyllä mitä tunnen ja se on just sisarusten välistä. Äiti ja isä on meidän äiti ja isä ja kyllä ne olis kertonut jos olis jotain.”

photo 664_zpsk5tcja6z.jpg

”No kai sä oot ihan oikeessa. Musta vaan tuntuu että mulla ja Lucaksella on erityinen side.. tai siis ymmärrät varmaan. Ihan ku meidät ois tarkotettu toisillemme.”

photo 665_zps9l9ucuna.jpg

”Hei kulta mun pitäs varmaan kertoa sulle jotain.”
”Ida-rakas... sä näytät ihan siltä kuin... Mä taidan tietää mistä sä haluat puhua”, Puntti sanoi vilkaisten Idan kasvanutta vatsakumpua.

photo 666_zpstj1wvhqi.jpg

”Hmh taisitkin tajuta sen ihan itse”, Ida sanoi ja tarttui Punttia kädestä. ”Se on totta, saamme toisen lapsen”, Ida sanoi miltei kuiskaten.

photo 667_zps8d3msmhi.jpg

”Voi rakas, en tiedä mitä sanoisin. Olen todella iloinen! Mutta myös huolissani, tiedäthän tai oikeastaan peloissani itseni ja myös lasteni takia.”

photo 668_zpshx5z1egd.jpg

”Nyt rakas hymyä, vaikka oletkin sairas jatkamme elämäämme normaalisti. Kaikki tulee kuntoon, näet lastesi kasvavan. Vanhenemme yhdessä ja saamme joskus lastenlapsia. Usko minua.”
Pieni hymy nousi Puntin kasvoille.

photo 669_zpsb2rtiqzp.jpg

”Osaat sitten aina valita oikeat sanat, siksi rakastanki sinua niin älyttömästi”, Puntti sanoi hymyillen ja otti Idan syleilyynsä.

photo 670_zps4yqmmswb.jpg

”Hei pikkukaveri, isäsi on nyt niin iloinen. Mikään ei saa tätä onnellisuutta pois minusta”, Puntti puheli onnellisena pojalleen.

photo 671_zpstltj7thu.jpg

Puntti tiesi tasan tarkkaan että tällä tarinalla voisi olla sekä onnellinen, että todella surullinen ja traaginen loppu. Hän myös tiesi ettei se paranisi murehtimalla. Täytyi vain toivoa.

photo 672_zpsmc9gymsw.jpg

Tällä hetkellä Puntti oli onnellisempi kuin koskaan. Se ei siltikään estänyt häntä miettimästä tulevaisuutta.

photo 673_zpsf9tc33ed.jpg

Niinkuin Winter oli, oli myös Snowie yön lapsi. Muiden mennessä nukkumaan sisarukset hiipivät ulos leikkimään.

photo 674_zpsx2io9xxm.jpg photo 675_zpstduombdv.jpg

Tänä yönä ei kuitenkaan tähtiä näkynyt, mutta leikkikenttä vei tyttöjen huomion muualle.

photo 676_zpsgxffkmog.jpg

Lucas oli aivan toisenlainen lapsi. Poika nukkui yöt normaalisti ja päivät hän oli hereillä. Sisaruksilla oli vähemmän aikaa vietettävänä yhdessä, mutta sen ajan he käyttivät kuitenkin hyväkseen.

photo 677_zpsqu7zfxhn.jpg

”Kultaseni, lupaathan että huolehdit lapsistamme. Lupaathan kertoa heille minusta ja siitä kuinka paljon heitä rakastan. Jos tässä käy huonosti, se on ainoa toiveeni tällä hetkellä”, Puntti kuiskasi hiljaa yhtenä iltana. Ida laski kätensä hitaasti Puntin päälle katsoen samalla poispäin.
”Ei nyt puhuttaisi siitä”, Ida sanoi ääni väristen.

photo 678_zpsib4bemqs.jpg

”Kultaseni, en halunnut pilata tätä hetkeä minusta vain tuntui oikealta sanoa se. En myöskään halua että olet surullinen tai jäät kaipaamaan minua loppuelämäksesi”, Puntti jatkoi.
”Tiedän kyllä ja lupaan, mutta saamme ensiviikolla tietää miten tästä edetään joten siksi en haluaisi että maalaisimme vielä piruja seinille”, Ida vastasi yhtä hiljaisena.

photo 679_zpshovypll5.jpg

Lopun iltaa rakastavaiset + tuleva vauva jäivät viettämään aikaa yön pimeyteen. Lähekkäin. Rakastuneina. Yhdessä.

 

****