Nyt olis vuorossa ensimmäinen osa perintölinjan ulkopuolelta, teen jokaisesta lapsesta oman osan mutta en tiedä montako... Saa nähdä kuinka innostun. Rivenistä on luvassa ainakin toinen osa vielä :)

 

photo riven001_zps37xkd5k0.jpg

Riven siis keskeytti yliopiston ja muutti Tuikkeen kanssa takaisin Sinilähteelle. He rakennuttivat oman pienen omakotitalon kaupungin laitamille.

photo riven002_zpsiugjaenw.jpg

photo riven003_zpsv4qcritn.jpg

photo riven004_zpsz5rfg0qb.jpg photo riven005_zpsleqzguww.jpg photo riven006_zpscudxh491.jpg photo riven007_zpsbb9u8fbl.jpg photo riven008_zpsbrm3hvxc.jpg photo riven009_zpsoty5aiol.jpg

Tässä talo kokonaisuudessaan. Oikein kodikas, aika neutraaleilla väreillä sisustettu. Siskoni sisusti talon mun puolesta :D Yksi huone on tyhjänä tässä vaiheessa vielä tulevia lapsia varten :)

photo riven010_zpskbypywce.jpg

Koska Riven ja Tuike olivat molemmat eläinrakkaita, he päättivät hankkia kissan talouteen joka nimettiin Matildaksi.

photo riven011_zpsk9s9910a.jpg

Matilda sai oman nurkkauksen pariskunnan huoneesta ja viihtyi oikein hyvin.

photo riven012_zpssmz0cws4.jpg

Matilda sai paljon huomiota osakseen. Riven ja Tuike elivät täydellistä elämää, Riven oli saanut töitä tiedealalta unelmanaan kohota hulluksi tiedemieheksi. Tuike puolestaan työskenteli sairaalassa havitellen johtajan paikkaa.

photo riven013_zps9zicaypl.jpg

Vaikka Rivenin ja Tuikkeen elämä tähän asti oli ollut täydellistä he toivoivat silti yhteisiä lapsia. Kuitenkin naimisiin he halusivat mennä ensin ja hääpäivä olikin jo suunniteltu muutaman kuukauden päähän.

photo riven014_zpsw8dn100a.jpg

Häät alkoivat olla jo ihan lähellä, eikä töiltä tai hääkiireiltä ehtinyt tehdä paljoa muuta. Kutsulistalla olivat Rivenin vanhemmat sekä kaikki sisarukset.

photo riven015_zpsyv4ds0jo.jpg

Hääpäivän aamu vihdoin koitti ja kaikki vieraat olivat saapuneet paikalle voitiin seremonia aloittaa.

photo riven016_zpscb7irv1l.jpg photo riven017_zpscoe76dxl.jpg

Tuike valitsi itselleen vähän vanhanaikaisemman hääpuvun ja kampauksen, mutta Riven suosi hieman nykyaikaisempaa tyyliä. Pari oli päättänyt yksimielisesti ottaa sukunimekseen Lassila.

photo riven018_zpsczgfbbja.jpg photo riven019_zpsnzl6kud4.jpg photo riven020_zps9pji5jue.jpg

"Voitte suudella morsianta"
Muodollinen tilaisuus oli aika nopeasti ohi ja Lassilat toivottivat Tuikkeen ilomielin sukuun jäseneksi.

photo riven021_zpsxtyz8lnb.jpg

Juhlallisen tilaisuuden jälkeen vaihdettiin vapaalle. Tarjolla oli lohta, lihaa ja jälkiruuan kruunasi Cheryn valmistama hääkakku. "Nostetaan malja minun kauniille vaimolleni, elämäni rakkaudelle".

photo riven022_zpsaop8ixc0.jpg photo riven023_zpsoahhezzb.jpg

Yön myöhäisillä tunneille tuore aviopari pääsi vihdoin viettämään kahdenkeskistä aikaa vieraiden lähtiessä kotiin. Riven oli tilannut parille limusiiniajelun Tuikkeen yllätykseksi.

photo riven024_zpsxkmymzr5.jpg

Häiden jälkeen arki alkoi sujua itsestään. Molemmat olivat saaneet muutamia ylennyksiä töissä ja varojakin oli karttunut jo ihan kiitettävästi. Eräänä aamuna Tuikkeen ja Rivenin hartain toive kävi toteen, kun Tuike huomasi vatsassaan potkun. Lääkäri varmisti myöhemmin sillä viikolla Tuikkeen olevan raskaana.

photo riven025_zpscopxtc78.jpg photo riven026_zpszg01rn9u.jpg photo riven027_zpscgncluj7.jpg

Jotta Matilda ei tuntisi oloaan yksinäiseksi vauvan syntyessä, perheeseen hankittiin uroskissa joka nimettiin Roopeksi. Riven piti huolta kissojen koulutuksesta ja Matilda viihtyi Roopen seurassa oikein hyvin.

photo riven028_zpsgij7wdy4.jpg

Tuikkeen vatsa alkoi olla jo täysissä mitoissaan ja olikin aika jäädä kauan ansaitulle äityislomalle.

photo riven029_zpssxfskfx2.jpg

Eräänä iltana Rivenin ollessa töissä Tuike tunsi polttavaa kipua vatsassaan ja tiesi synnytyksen alkaneen. Pikainen puhelu ja Riven lähti töistä suorinta tietää vaimonsa tueksi synnytykseen.

photo riven030_zpsl5vo7xmb.jpg

Jo muutaman päivän päästä Tuike ja tyttövauva nimeltä Willow pääsivät kotiin jatkamaan arkea. Willow sai kaiken tarpeellisen huomion äidiltä ja isältään. Tyttö oli perinyt geenit äidiltään.

photo riven031_zps4cmjs3ex.jpg

Aika kului siivillä ja pian olikin aika viettää Willowin synttäreitä. Perhe oli päättänyt juhlia ihan omalla porukalla ja kutsua isovanhemmat jonain toisena päivänä kyläilemään.

photo riven032_zps27pjanby.jpg

Willow oli oikein energinen lapsi ja toikin paljon elämää taloon kissojen lisäksi.

photo riven033_zpsebfhx6sb.jpg

Tämä kuva oli vain sitävarten, että näette tytön kasvonpiirteet paremmin :D Luonne hänellä oli aika tasainen 4-9-4-6-6.

photo riven034_zpseiey1ock.jpg

Willow piti talon kissoja melkein kuin omina sisaruksinaan. Kissojen pitikin aika usein piiloutui etteivät olisi joutunut Willowin kovakouraiseen käsittelyyn. Eläinlääkärikäynnin jälkeen todettiin Matildan odottavan poikasia Roopelle.

photo riven035_zpsdmaioimk.jpg photo riven036_zpsrtz1zfba.jpg photo riven037_zpsfexik6y0.jpg

Kuukauden kuluessa perheeseen saatiin kaksi touhukasta kissanpentua uros Patu ja naaras Elsa. Samalla jouduttiin myös hieman laajentamaan kissojen nurkkausta.

photo riven038_zpsd0qdcu8a.jpg

Uudet tulokkaat otettiin sydämmellisesti vastaan ja he saivatkin paljon huomiota osakseen. Lukuisista yrityksistä huolimatta Riven ja Tuike itse eivät olleet onnistuneet saamaan perheenlisäystä, joten Tuike aloitti hedelmöityshoidot toiveena toinenkin lapsi.

photo riven039_zpsfoqtxizw.jpg photo riven040_zpsc5wrwypn.jpg photo riven041_zpsyqjddfhc.jpg

Kun toista lasta ei alkanut kuulumaan Willow tuli sitäkin tärkeämmäksi vanhemmilleen. Vaikka Tuike yritti ajatella muita positiivisia juttuja elämässään kaipuu toisesta lapsesta painoi kuitenkin hänen mieltään.

photo riven042_zpssxwcmwtl.jpg

Willow alkoi jo olla iso lapsia ja pian vietettäisiinkin hänen synttäreitä ja olisi aika mennä kouluun. Vanhemmat alkoivat siis tottua ajatukseen yhdestä lapsesta ja sen tuomista iloista.

photo riven043_zpsabeog1gc.jpg photo riven044_zps1lhxocob.jpg

Willowista kasvoikin hyvin reipas ja nätti tyttö. Isompana hän vaatikin ja saikin oman ja isomman huoneen itselleen. Koulun Willow aloittaisikin jo muutaman viikon päästä.

photo riven045_zpsww1fqrei.jpg

Kissat olivat ihmeissään Willowin kasvusta, mutta tunsivat tytön kuitenkin.

photo riven046_zpsbtyq9zvn.jpg

Tuike yritti keskittyä työelämäänsä ja etenemiseen urallaan. Joka ilta äidin tullessa töistä Willow juoksi häntä vastaan ja halasi oikein lämpimästi.

photo riven047_zpsr8lvudjn.jpg

Eräänä talvisena iltana ilo ja riemu täytti koko talon. Tuike oli vihdoin saanut kuulla odottavansa toista lasta, joka olikin todella toivottu.

photo riven048_zpsjobocj9b.jpg

Patun ja Elsan oli myös aika kasvaa täysi-ikäisiksi kissoiksi. Molemmat kissat muistuttivat hyvin paljon molempia vanhempiaan.

photo riven049_zpsg2hlgepn.jpg photo riven050_zpsebprehro.jpg

Muutama viikko ennen laskettua aikaa toinen synnytys käynnistyi itsestään. Tuike ja Riven saivat toisen tyttövauvan, jolle he pitkän pohdinnan jälkeen antoivat nimeksi Dana. Dana oli perinyt hiustenvärinsä Riveniltä.

photo riven051_zpscic1v6bf.jpg

Talo oli ennestään jo aika pieni, joten perhe rakennutti vastasyntyneelle prinsessalle oman huoneen keittiön taakse.

photo riven052_zpsroevcnee.jpg

Elsa ja Patu olivat aika rauhallisia luonteeltaan ja pysyttelivätkin aika paljon omissa oloissaan.

photo riven053_zpspezzcuh2.jpg

Willowille koulunkäynti ei ollut kaikista helpoimmasta päästä. Tukiopettaja oli määrännyt tytön testeihin ja hänellä todettiinkin olevan lievä lukihäiriö. Willow jäi aika paljon jälkeen muista luokkatovereistaan opinnoissa, joten Riven kustansi Willowille lisätunteja koulun jälkeen.

photo riven054_zpsfgeyinsb.jpg photo riven055_zpszmjpmk11.jpg

Pian Danan vauva-aika olikin ohi ja hänestä kasvoi todella suloinen taapero. Samaa näköä sisaruksissa oli aika paljon, mutta luonteet poikkesivat toisistaan. Danan luonne 4-5-10-9-3.

photo riven056_zpsd7flye7b.jpg photo riven057_zpsgpizpdmq.jpg

Dana oli oikein energinen ja iloinen lapsi. Tyttö oppikin paljon nopeammin puhumaan ja kävelemään, kuin isosiskonsa.

photo riven058_zps4k3xi48v.jpg photo riven059_zpsosdkwzwe.jpg

Lisätunnit koulussa olivat tuottaneet tulosta, kun Willow sai äidinkielenkokeesta täyden kympin. Silti koulunkäynti ei maistunut tytölle, koska toiset luokkalaiset pitivät häntä erikoisena tukiopetuksen vuoksi eivätkä halunneet ottaa Willowia mukaan leikkeihin.

photo riven060_zps7jtvj54l.jpg photo riven061_zpslxanz5d5.jpg

Willowin aika teininä oli kuitenkin koittanut. Tyttö vaihtoi päälleen muotivaatteet, joita muutkin tytöt käyttivät koulussa ja alkoi meikkamaan, toivoen kiinnittävänsä poikien huomion. Willow sai tavoitteekseen perheen ja tulevaisuudessa hän toivoikin saavansa ainakin kuusi lasta ja kaikkien lastensa menevän naimisiin. Pojat joilla oli ruskeat tai mustat hiukset viehättivät tyttöä kovasti, mutta liikakilot eivät olleet hänen mieleensä.

photo riven062_zps6yvjb6or.jpg photo riven063_zpswtguu452.jpg

Samana iltana juhlittiin myös Danan synttäreitä. Danasta kasvoi vain yhä suloisempi tyttö ^^. Kouluun meno oli siis koittanut Danallakin.

photo riven064_zpsrtucogzp.jpg

Teini-iässä Willow oli alkanut haaveilla oman perheen perustamisesta. Tuikkeen täydelliseen perhe-elämään ei kuitenkaan sopinut että teini-ikäinen tyttö olisi muuttanut pois kotoa, saatika sitten hankkinut lapsia tässä vaiheessa elämää.

photo riven065_zpsige7dlvd.jpg

Willow oli kuitenkin vastoin äitinsä toiveita tutustunut komeaan aikuiseen mieheen nimeltä Bruno Kononen. Bruno oli romantiikka tavoitteinen mies ja piti nuorista naisista erityisen kovasti. Ei ole ihmekään, että Willow ihastui mieheen täysin rinnoin.

photo riven066_zps6wnqlftb.jpg photo riven067_zpsjdsjv9sm.jpg

Willow oli sulaa vahaa Brunon edessä ja sai mieheltä myös ensisuudelmansa. Pari sopi pitävän heidän suhteensa salassa, ainakin toistaiseksi.

photo riven068_zpsbbdsekxq.jpg

Willow näytteli usein olevansa ahkera koulunkävijä, vaikka numerot alkoivatkin laskea kuin lehmän häntä. Ajatus Brunon kanssa yhteisestä elämästä ja perheestä houkutti Willowia kovasti, vaikka hän tiesi ettei äiti olisi kovin suotuisa parin suhteen.

photo riven069_zpsnj8lua2n.jpg

"Sisko kuule, mä näin sut yhtenä päivänä sen aikuisen miehen kanssa..." Dana sanoi varovasti ja hieman peloissaan, koska ei tiennyt mikä tämä mies oikein oli.
"Dana kiltti, älä kerro äitille... Bruno on mun poikaystävä vaikka onkin mua vähän vanhempi. Mä oon oikeasti rakastunut ja Bruno lupasi että se muuttaisi mun kanssa omaan kotiin. Mä kerron kyllä itse sitten kun uskallan", Willow aneli siskoltaan ja yritti selittää kuinka herrasmies Bruno oikeasti oli.
"Ai vähän vanhempi...." Dana katsoi epäuskoisena siskoaan. "No hyvä on, mutta kerrot sitten kanssa".

photo riven070_zpsdcpqnlvb.jpg

Willow oli ajan kanssa huomannut kuinka luotettava hänen siskonsa olikaan ja tytöt tykkäsivät viettää aikaa yhdessä.
"Willow mä toivoisin että sä pysyisit täällä kotona mun luona etkä muuttaisi sen miehen kanssa".

photo riven071_zpsgzhbuc9v.jpg

Chery-mummi tuli vierailulle, sillä oli kuullut Floran lapsilta että Willow seurusteli vanhemman miehen kanssa. Willow yritti vakuuttaa mummiaan, että oli kuullut vain jotain huhuja, koska ei halunnut äitinsä ja isänsä saavan tietoa asiasta.

photo riven072_zpsomfenhde.jpg

Bruno kävikin kylässä aina kun kukaan muu ei ollut kotona.
"Tää salasuhde on aika jännittävää..." Bruno oli mielissään, mutta piti silti lupauksensa yhteisestä kodista ja lapsista.

photo riven073_zpselacmimz.jpg

Eräänä yönä Rivenin tutkiessa tähtiä avaruusoliot sieppasivat hänet. Tietotavoitteisena pariskuntana Riven sekä Tuike olivat mielissään tästä tapahtumasta, sillä he tiesivät molemmat mitä siitä seuraisi. Toivottua perheenlisäystä!

photo riven074_zpsen8mv1ha.jpg

Avaruusolioiden sieppauksesta oli kulunut jo tovi ja Riven vaikutti voivan oikein hyvin.
"Noh kultaseni... Onkos sinulla ketään mielitiettyä?" Riven kyseli uteliaana.
"Oikeastaan isä... Minä seurustelen", Willow oli vihdoin päättänyt pudottaa pommin.
"Mitä? Olisit nyt ennemmin kertonut, oletteko kauan seurustelleet?" Riven kyseli innoissaan tietämättä asian todellisuutta.
"Ollaan me jo puolivuotta oltu yhdessä, hänen nimensä on Bruno. Bruno on oikein huomaavainen... Olemme suunnitelleen yhteistä tulevaisuuttakin jo", Willow kertoi kuitenkin paljastamatta Brunon oikeaa ikää.

photo riven075_zpsjrweenna.jpg photo riven076_zps0f6dpwii.jpg

Dana tiesi ettei Willow aikonut muuttaa mieltään pois muuttamisen suhteen, joten sisarusten välit viilenivät hieman. Dana yritti olla ajattelematta asiaa, sillä olihan hän saamassa pian uuden leikkikaverin. Hieman erilaisen sellaisen.

photo riven077_zpsl5tjvwwu.jpg

Rivenin raskaus alkoi jo näkyä. Molemmat olivat hyvin mielissään tulevasta pienestä ihmeestä.
"Josko me nyt saisimme oman pojan?" Tuike mietti ja puheli Rivenin vatsalle.

photo riven078_zpssdah8gtf.jpg

Niinkuin tapansa mukaan Bruno vieraili joka päivä Willowin luona muiden ollessa töissä ja koulussa.
"Olen miettinyt jos me veisimme suhteemme uudelle tasolle", Bruno sanoi ja silitti Willowin hiuksia.
"Olen miettinyt ihan samaa ja olen valmis siihen, itseasiassa olen ollut valmis siihen jo kauan aikaa", Willow vastasi hieman peloissaan.
"Jos olet ihan varma, meillä olisi nyt hyvin aikaa", Bruno sanoi viettelevänä.

photo riven079_zpsp0yqnofp.jpg photo riven080_zpsoklubo5n.jpg

Brunon kanssa vietetyllä intiimihetkellä oli omat seurauksensa. Willow huomasi olevansa raskaana. Tytölle tämä on enemmänkin kuin iloinen uutinen, mutta hän huolestui sillä äiti ja isä eivät tienneet totuutta Brunosta. Mitenköhän he ottaisivat tämän raskausasian.

photo riven081_zpswgpi5mcy.jpg

"Äiti... Minulla on sinulle kerrottavaa. Tuota kun... Minä ja Bruno odotamme vauvaa...." Willow kertoi äidilleen hieman pelokkaana. Tuike meinasi pyörtyä kuultuaan asian.
"Miten tämä voi olla mahdollista? Teidän olisi pitänyt huolehtia ehkäisystä! Olette vielä niin nuoria ja teillä on koulu kesken. Emme isäsi kanssa edes tunne koko Brunoa...!! Millaiset vanhemmat hänellä oikein ovat", raivo valtasi Tuikkeen mielen, mutta hän rauhoittui kuitenkin yhtä nopeasti. "Ei auta muu kuin että tuot poikaystäväsi näytille, kyllä me tästä selviämme. Autamme sinua kasvattamaan lapsen".

photo riven082_zpsadlyut7o.jpg

"Bruno on oikein herttainen ja täydellinen mies minulle, olemme sitä paitsi ajatteleet muuttaa omaan kotiin", Willow tiuskaisi takaisin, eikä yhtään suvainnut sitä kuinka hänen äitinsä puhui Brunosta.
"Mitä tarkoitat miehellä? Eivät teinit mitään miehiä ole, enkä usko että tuon ikäiset voivat kasvattaa lasta yhdessä", Tuike sanoi takaisin.
"Tarkoitan sitä että Bruno on ihan mies eikä mikään teini-ikäinen, hän kyllä pystyy huolehtimaan meistä molemmista. On käynyt koulunsa ja hänellä on töitä", Willow huomasi paljastaneensa totuuden.

photo riven083_zps8z60yery.jpg

"MIES?!? VAI ETTÄ MIES?? Miten Willow kehtaat seurustella aikuisen miehen kanssa. Ja vielä olet raskaana. Olet tyttö lopun ikääsi arestissa etkä todellakaan muuta sen ikäisen miehen kanssa yhtään mihinkään!!" raivo valtasi jälleen Tuikkeen mielen. Idyllinen perhe-elämä ei ollutkaan niin täydellistä mitä Tuike oli kuvitellut.

photo riven084_zpsihd54xou.jpg

photo riven085_zps7fh5ufo9.jpg

Riven ja Tuike vahtivat tarkasti tytärtään ja kielsivät tätä tapaamasta Brunoa enää ikinä. Eihän sitä ikinä tiennyt mitä sen ikäinen mies olisi heidän tyttärelleen voinut tehdä.
Viikot kuluivat ja pian olikin avaruusoliovauvan aika astua maan kamaralle. Riven synnytti poikavauvan jolle annettiin nimeksi Spruce.

photo riven086_zpsuxq1r5hx.jpg

Perheen maine oli turmeltu, koko Willowin koulu tiesi tytön suhteesta vanhempaan mieheen ja myös tulevasta lapsesta. Niimpä Willow ei nähnyt muuta keinoa kuin kosia Brunoa. Bruno vastasi tietenkin myöntävästi, olihan hän tehnyt lupauksen.

photo riven087_zpsg8o5tyde.jpg

Koska hänen vanhempansa eivät ikinä tulisi hyväksymään tätä päätti Willow karata kotoa ja muuttaa Brunon kanssa omaan asuntoon, jättäen Spruce-vauvan yksin kotiin.

photo riven088_zpsymc1dswh.jpg photo riven089_zpsof32qhic.jpg

Töistä tullessaan Riven tunsi jonkin olevan pielessä ja kiiruhtikin sisälle. Sieltä hän löysi itkuisen Sprucen yksin sängystä. Keittiön pöydällä oli pieni viesti:
Äiti ja isä,
Tiedän että ette ikinä tule hyväksymään minua ja Brunoa sekä tulevaa lastamme.
Minulla ei ollut muuta vaihtoehtoa kuin karata kotoa.
Olen onnellinen Brunon kanssa
Toivottavasti annatte minulle joskus anteeksi.
Surullisin terveisin,
oma tyttärenne Willow

photo riven090_zpsvcdmce3d.jpg

Willowin etsinnät eivät olleet tuottaneet tulosta ja koko perhe oli huolissaan Willowin katoamisesta. Eräänä päivänä Willow kuitenkin soitti ja pyysi etteivät he etsisi häntä. "Voimme kaikki oikein hyvin ja pyydän että antaisitte minun elää omaa elämääni". Soitto toi mielenrauhan Tuikkeelle ja hän kuitenkin toivoi että kaikki voisi olla kuten ennen. Kuitenkin elämää oli jatkettava kaikesta huolimatta, olihan Danalla ja Sprucella synttäritkin tiedossa.

photo riven091_zpsygz8dm8h.jpg

Sprucesta kasvoi oikein erikoinen lapsi, mutta vanhemmat rakastivat häntä yhtä paljon kuin muitakin lapsiaan. Spruce oli oikein omalaatuinen ja hänen luonteesta poikkesi muista tietenkin 10-6-8-4-7.

photo riven092_zpsnikv1vyf.jpg

Danasta kasvoi oikea kaunotar. Tavoitteekseen hän sai mammonan ja halusikin kohota lakiuran huipulle tulevaisuudessa. Dana tykkäsi pojista jotka käyttäisivät siistejä alusvaatteita ja omaisivat muokatut hiukset. Kuntoilu ei ollut miehillä se välttämätön.

photo riven093_zpsogdvbwfq.jpg

Samaan syssyyn Matildan oli myös aika kasvaa vanhukseksi ja nauttia elämänsä viimeisestä ajasta.

photo riven094_zps7xkqqb6j.jpg

Dana oli myös tavannut muutamaa vuotta vanhemman nuoren miehen nimeltä Jasu Huotari. Dana tiesi, että jos hän toistaisi Willowin teot vanhemmat vihaisivat häntä loppuelämänsä, joten he päättivätkin Jasun kanssa ettei vielä mitään vakavaa suhdetta aloitettaisi.

photo riven095_zpscud0kvop.jpg

Pian olikin Rivenin ja Tuikkeen aika astua vanhuuden päiville. Samalla vietettiin myös Sprucen syntymäpäiviä.

photo riven096_zpsn8teohmu.jpg photo riven097_zpsowpguafq.jpg

Riven ja Tuike vanhenivat oikein arvokkaasti ja Sprucesta kasvoi kunnon poika.

photo riven098_zpsqsbwfioj.jpg

Tuike ja Riven eivät halunneet toistaa samoja virheitä Danan kanssa, joten he halusivatkin tavata Jasun mahdollisimman pian. Jasu vaikutti oikein rehdiltä ja mukavalta nuorukaiselta, Tuike kuitenkin painotti Danalle ettei tässä iässä kannattaisi vielä ryhtyä perustamaan perhettä vaan nauttia ajasta toistensa seurassa. Dana sai Jasulta ensisuudelmansa ja pari olikin päättänyt että tulevaisuudelle oli aikaa sitten kun Dana olisi aikuinen.

photo riven099_zpsgyzqgesb.jpg

Koska Spruce oli perheen kuopus ja erikoinen lapsi häntä hemmoteltiin paljon. Spruce piti paljon saamastaan huomiosta ja nautti pikkuveljenä olemisesta vaikka tiesikin olevansa erilainen kuin muut.

photo riven100_zpszwog3t9y.jpg photo riven101_zpsgejfsclq.jpg

Pitkän elämän ja töihin paneutumisen jälkeen molemmat Riven sekä Tuike olivat päässeet uransa huipulle ja päättivät siis jäädä eläkkeelle.

Näihin tunnelmiin lopetan tämän extran. Seuraavassa Riven extrassa on luvassa ehkä vähän myös Willowin elämää karkumatkalla ;) Kommentit olisivat oikein tervetulleita mitä tykkäsitte tälläisestä osasta tällä kertaa:)