Nyt saatte äänestää Sinilähteen kauneinta simiä, kilpailussa meillä on mukana seitsemän tuttua kaunotarta Sinilähteeltä. Kierroksia tulee olemaan neljä alusasu-, morsius-, uimapuku- ja iltapukukierros. Jokaisella kierroksella annatte ääniä jokaiselle kilpailijalle. Pisteet ovat 4p.-10p. Parhaimmalle annatte 10p. ja kakkoselle 9p. ja niin edelleen. Kysykää jos säännöt eivät aukea teille :)

 

photo bea001_zpsot26u86n.png photo bea002_zpsnh9rnz0w.png photo bea003_zps7pitaoaz.png

NRO 1 Bea Lassila

Numerolla yksi kilpailee Bea Lassila. Bea on 15-vuotias tyttö Sinilähteen laitamilta. Bealla on kaksosisko. Bea on koulussa kympin oppilas ja pitää urheilusta sekä lukemisesta. Ulkonäkö ei ole Bealle tärkein asia, mutta hän kuitenkin huolehtii itsestään parhaansa mukaan.

photo bettina001_zpskuae8i5p.png photo bettina002_zpspbo5dvxv.png photo bettina003_zpsjk8xqxd0.png

NRO 2 Bettina Lassila

Numerolla kaksi kilpailee Bettina Lassila. Bettina on 17-vuotias tyttö, Bean isosisko. Bettina viettää vapaa-aikansa parhaiten haaveilemalla ja lukemalla romanttisia romaaneja. Bettina haaveilee tulevaisuudessa omasta prinsistään. Bettinalle ulkonäkö on tärkeää ja hän huolehtiikin itsestään sen mukaisesti.

photo joenna001_zpsah6zvvr8.png photo joenna002_zps9f0osopf.png photo joenna003_zps9lluziqx.png

NRO 3 Joenna Lassila

Numerolla kolme kilpailee Joenna Lassila. Joenna on 16-vuotias ja hänellä on kaksoisveli. Joenna harrastaa vapaa-ajallaan joogausta ja runojen kirjoittamista. Joennalla on paljon sisaruksia ja hän pitääkin perhettään tärkeimpänä maailmassa. Joenna haaveilee myös saavansa itse ison perheen.

photo willow001_zpstv7o4s6c.png photo willow003_zpsxrwwhdv7.png photo willow002_zpsjd9agaa4.png

NRO 4 Willow Kononen

Numerolla neljä kilpailee Willow Kononen. Willow on 30-vuotias perheenäiti. Willow karkasi nuorena miehensä matkaan ja perusti oman perheen. Willow on naimisissa miehensä Bruno Konosen kanssa. Willowin vapaa-aika kuluu lastensa parissa, päivisin nuori äiti käy töissä.

photo dana002_zpsmxf7hdpf.png photo dana001_zps9l9ggwqa.png photo dana003_zpscfig1ovq.png

NRO 5 Dana Lassila

Numerolla viisi kilpailee Dana Lassila. Dana on 24-vuotias Willowin pikkusisko. Dana synnytti juuri ensimmäisen lapsensa, mutta ei ole vielä miehensä kanssa naimisissa. Dana haluaa tällä hetkellä keskittyä esikoiseensa ja suunnittelee perhe-elämää jälkeenpäin.

photo ariana003_zpscw7citih.png photo ariana001_zpswvbcjznl.png photo ariana002_zpsrgjkv98t.png

NRO 6 Ariana Lassila

Numerolla kuusi kilpailee Ariana Lassila. Ariana on 22-vuotias naisen alku joka on juuri valmistunut yliopistosta. Ariana muutti juuri avopuolisonsa kanssa Siniperään omaan asuntoon. Pari aikoo alkutöikseen hankki töitä ja miettivät perheen perustamista myöhemmin.

photo ida002_zpswedyg3cs.png photo ida001_zps26m7afaf.png photo ida003_zps2pfpm4ae.png

NRO 7 Ida Lassila

Numerolla seitsemän kilpailee Ida Lassila. Ida on 26-vuotias perheenäiti ja tuore Lassilan suvun perijä. Idalla on viimeisten vuosien aikana ollut hieman rankkaa, mutta kaikki on lähtenyt tasaantumaan pikkuhiljaa. Ida on ajatellut unohtaa menneet ja keskittyy siihen mitä hänellä nyt on.

 

Tässäpä olisi nämä kilpailijat, nyt vain äänestämään. Annatte siis kaikille oman äänenne sitä mukaa kuka on teidän mielestänne parhain ja kuka huonoin. Seuraava kierros tulee ensiviikolla ja saatte kokoajan tietää kilpailijoista lisää :)